ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Το γραφείο μας στελεχώνεται από δικηγόρους οι οποίοι διαθέτουν στο σύνολό τους πολυετή πείρα, διαρκή επιμόρφωση, μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων κι ενεργούν υπό τη διαρκή καθοδήγηση των ιδρυτών του γραφείου μας.

Λεωνίδας Στυλόπουλος

Ο Λεωνίδας Στυλόπουλος σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1972, οπότε και ίδρυσε το γραφείο μας. Με μακρόχρονη πείρα κυρίως σε υποθέσεις Αστικού, Εμπορικού και Οικογενειακού Δικαίου, αλλά και σε υποθέσεις Ποινικού Δικαίου, εποπτεύει και καθοδηγεί το σύνολο των στελεχών μας στην υπηρεσία του πελάτη. Στα πλαίσια της ευρύτερης αναγνώρισης αλλά και της προσφοράς του έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος σε υπουργεία (ενδεικτικά: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υπουργείο Μεταφορών), οργανισμούς (ενδεικτικά: Εθνικό Συμβούλιο Νεότητας) κι επιτροπές.


Επαμεινώνδας Στυλόπουλος

Ο Επαμεινώνδας ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του King’s College London (LL.M.) με αντικείμενο το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές του στο Φορολογικό Δίκαιο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2008. Επικεντρώνεται σε υποθέσεις Εταιρικού, Φορολογικού και Ηλεκτρονικού Δικαίου, ενώ μπορεί να παρέχει νομικές υπηρεσίες σε ζητήματα που αφορούν όλο το φάσμα της επιχειρηματικής αλλά και ιδιωτικής δράσης. Επιστατεί του γενικού συντονισμού των δράσεων του γραφείου μας. Αρθρογραφεί τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό ενημερωτικό και επιστημονικό τύπο. Έχει υπάρξει μέλος σε διάφορες επιτροπές και συμβούλια. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.


Φωτεινή Γυφτοδήμου

Η Φωτεινή σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1976. Με ειδίκευση στο τομέα του Εμπορικού Δικαίου, εργάστηκε για 27 χρόνια ως δικηγόρος στην Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος χειριζόμενη ζητήματα Αναγκαστικής Εκτέλεσης, Πτωχεύσεων και Real Estate. Παράλληλα, στήριζε το γραφείο μας και συνέβαλε στην εδραίωσή του στο νομικό κόσμο, με συμβουλευτική και εποπτική δράση επί των υποθέσεων που αναλάμβανε η ομάδα μας, αλλά και με τη δραστηριοποίησή της στον τομέα του Οικογενειακού Δικαίου. Μετά την μακρόχρονη υπηρεσία της στην Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος συνεχίζει την προσφορά της στο γραφείο μας με την παροχή νομικών συμβουλών αλλά και την παράσταση ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων και Αρχών σε θέματα Αστικού κι Εργατικού Δικαίου.


Ιωάννα Μάνεση

Η Ιωάννα είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Διαιτησία (ΠΜΣ Διεθνής Εμπορική Διαιτησία). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2018. Στους βασικούς τομείς ενδιαφέροντός της ανήκουν το Αστικό Δίκαιο και το Δίκαιο Εκτέλεσης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά


© Στυλόπουλος & Συνεργάτες

Ομήρου 34, 10672, Αθήνα | T: +30 210 3832518 | F: +30 210 3821568